Elkészítés: Báránykánkat a bordák között 8 részre osztjuk, meghintjük a borssal, és ügyesen beledörzsöljük. A paradicsomot lecsepegtetjük, s kedvenc kislábasunkban péppé főzzük. Levesszük a tűzről, és ha már langyos, összekeverjük a sangriával, a mézzel, az olajjal és az ecettel. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és a zöldborsot, kikeverjük, majd a Tabascoval és a pirospaprikával tüzesítjük.
Húsainkat zsíros oldalukkal grillrácsra fektetjük, s röpke fél óra alatt a fűtőszáltól vagy a parázstól 15 cm távolságot tartva megsütjük. Húsz perc sütés után kenegessük a mártással, hogy szép csillogó bevonatot kapjon, és ne feledkezünk meg az időnkénti forgatásról sem, hogy ne legyen túl sötét a kérge.
Kínáljunk hozzá franciakenyeret, és a maradék mártást, valamint kukoricasalátát. Étkezés előtt indítsunk kedvenc tequilánkkal, közben pedig kortyolgassunk egy kis könnyű homoki vörösbort…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.