Elkészítés: A húshoz a megtisztított fokhagymát és a gyömbért felaprítjuk, összekeverjük a ketchuppal és szójaszósszal, valamint mézzel és 1 evőkanál szezámolajjal. A csirkét feldaraboljuk tetszőlegesen rusztikus darabokra, és a marinádal összeforgatjuk, 1 órát hűvös helyen pácoljuk.
Ezalatt a mangót meghámozzuk, a magjárol levágjuk a gyümölcshúst, és lepürésítjük. Fél citrom levével és 1 evőkanál olívaolajjal összekeverjük, majd a sűrű, krémes görögjoghurtba forgatjuk, a végén sóval, borssal ízesítjük. Amíg megsütjük a csirkét, hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
A bepácolt csirkedarabokat nyársra húzzuk, grillre tesszük, és 5-8 percig sütjük, folyamatosan forgatva a húsdarabokat, hogy minden oldaluk jól megpiruljon.
A mangós mártogatóssal, esetleg párolt zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.