Elkészítés: A csirkemellet vágjuk kockákra, majd keverjük össze a liszttel, 1 evőkanál olajjal, a szójamártással és borssal. 10 percig hagyjuk állni. Közben szűrjük le a gombát úgy, hogy 1/2 dl levet tegyünk félre. A levet sózzuk meg.
Az olajban pároljuk meg - ne tovább, mint 1-2 percig - a csirkedarabokat a fokhagymával és a gyömbérrel, nagyon vigyázva, hogy meg ne égjen, állandóan keverjük. Adjuk hozzá a gombát, valamint a gombalevet, és további 5 percig főzzük, nagyon vigyázva, nehogy túlfőzzük, de a gomba megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.