Elkészítés: Alufóliára teszek 1 szelet besózott csirkemellet, megkenem 1 evőkanál paradicsompürével, ráteszek 2 szelet mozzarella sajtot, és az alufóliát felhajtom, mintha kis kosárka lenne a hús körül, de még nem zárom össze. A hagymát apró kockára vágom, a lilahygymát és a vöröshagymát összekeverem. A paradicsomos-mozzarellás csirkére még teszek 1 kanál kukoricát, megszórom 1 evőkanálnyi hagymaegyveleggel, ízlés szerint bazsalikommal ízesítem, ráteszek egy szeletke vajat, és végül alaposan összezárom az alufóliát, mintha kis batyu lenne.
Ezt a folyamatot még ötször megismétlem, majd a batyukat tepsire helyezem, és 200 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 30 perc alatt készre sütöm.
Krumplipürével, rizzsel vagy hercegnőburgonyával tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.