Elkészítés: A vöröshagymát a felhevített olajban üvegesre dinsztelem, megfuttatom benne a fokhagymát. A húst kevergetve magas hőfokon átpirítom benne, majd takarékra veszem, sózom, borsozom, ráöntök kevés bort, kb. fél órát fedő alatt párolom saját levében.
Hozzáöntöm a paradicsomot és a sárgarépát, fűszerezem oreganóval, bazsalikommal, babérral, további sóval, cukorral. Tovább párolom csendesen, közben kevés vizet adok hozzá, ha sűrűnek találom, néha megkevergetve puhulásig főzöm.
Spagettivel tálaltam, meghintve kevés parmezánnal és tépett bazsalikomlevelekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.