Előkészítés: A spárgát megmossuk, fás végeit levágjuk, a spárgát kisebb darabokra vágjuk. A bazsalikomot leöblítjük, leveleit apróra vágjuk. A pisztáciát összevagdaljuk.
Elkészítés: A spárgát sós vízben kb. 8 perc alatt puhára főzzük. Leszűrjük, a főzőlevet felfogjuk. A spárgát megszórjuk az ételízesítővel. Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Elkészítjük a hollandi mártást. (Lásd a pulykanyársnál.) Belekeverjük a bazsalikomot és a pisztáciát. A tésztát összeforgatjuk a hollandi mártással és a spárgával, ha kell kevés spárga főzőlével lazítjuk, és kínáljuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc
1 adag: 522 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.