Elkészítés: A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd bekenjük a gyömbér, a méz és a citromlé keverékével, egy edényben egymásra rakjuk, végül fóliával lefedjük. 1 napig a hűtőben érleljük.
A sajtból, az apróra darabolt füstölt kolbászból, a tört fokhagymából, a paprikából, 1 tojásból masszát készítünk, és rákenjük a húsokra, amiket feltekerünk.
Ezután beleforgatjuk lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába, s forró olajban kisütjük.
Burgonyapürével, céklával, ecetes paprikával és csemegeuborkával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.