Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, és először a sárga piskótát sütjük meg. A tojások sárgáját 20 dkg cukorral habosra keverjük, fokozatosan hozzáadjuk a vizet, majd a sütőpor felével elkevert 20 dkg lisztet. Kikent, lisztezett formába simítjuk, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük (kb. 15-20 perc).
A fehér piskótához a tojások fehérjét 15 dkg cukorral habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a darabolt diót, a csokidarát, a darabolt zselés cukrot és a sütőporral elkevert 10 dkg lisztet. A formát kibéleljük sütőpapírral, és elsimítjuk rajta a masszát, majd megsütjük. (A sütési ideje hasonló az előbbihez.)
A krémhez a pudingporból és tejből pudingot főzünk, hűlni hagyjuk. A margarint a porcukorral habosra dolgozzuk, majd a kihűlt pudinggal simára keverjük.
A kihűlt sárga lapot hosszában kettévágjuk, megkenjük a krém 1/3 részével, rátesszük a fehér lapot, megkenjük a krém felével, befedjük a sárga lap másik felével, majd az egészet bevonjuk a megmaradt krémmel.
A tetejét csokoládémázzal vonjuk be. Kis időre hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.