Elkészítés: A tTúrókrémhez valókat előre elkészítjük: jól összekeverjük.
A kakaós tésztához a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral és a fél citrom levével habosra keverjük, beleöntjük a tejet meg az olajat, majd hozzászitáljuk a keményítővel és sütőporral elkevert lisztet, és jól kikeverjük. A habbá felvert tojásfehérjét keverjük hozzá utoljára.
Vékonyan kivajazott, lisztezett vagy szilikonos sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a kakaós masszát, és az előre elkészített túrókrémből pöttyöket rakunk bele kanállal.
Előmelegített, 170-180 fokos sütőben 45 percig sütjük. Légkeverésesben 40 perc is elég lehet. Ne nyitogassuk a sütőt! Ha megsült, hagyjuk a tepsiben legalább fél órát hűlni, és ezután vágjuk fel 6-7 cm-es kockákra, majd ezeket a kockákat átlósan vágjuk félbe, hogy háromszögeket kapjunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.