A meleg vízbe belekeverem a porélesztőt, a cukrot és a sót. Hozzákeverem a lisztet, olajat, fűszereket és villával jól összedolgozom.
Ha túl lágy lett a tészta, kis adagokban adok hozzá még lisztet, amíg megfelelő állagú nem lesz (nem ragad, nem szakad, ki lehet majd nyújtani).
Egy konyharuhával letakarva félreteszem, míg előkészítem a feltétet.
Vegyesen szoktam rárakni, ami épp itthon van, mehet rá bármi: virsli, kolbász, paradicsomkarikák, erős paprika, hagyma, stb., amit csak elbír egy pizza!
Lereszelem a sajtot. A melegszendvicskrémet elkeverem egy kevés sűrített paradicsommal vagy ketchuppal, hogy könnyen kenhető legyen.
A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe rakom, én kézzel szoktam csak széthúzogatni, nagyjából egyforma vastagra. Megkenem a melegszendvicskrémmel, rápakolom a feltéteket és a reszelt sajtot, majd előmelegített sütőben készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.