Elkészítés: A sütőt előmelegítem 180 fokra. Az almákat meghámozom, kettévágom, kiveszem a magházukat. Ezután cikkekre vágom őket, és legyező formában bevagdosom, majd meglocsolom citromlével. A tojásokat szétválasztom, és a fehérjéket a sóval kemény habbá verem. A sárgákat a cukorral és a vajjal elkeverem, majd hozzáadom a lisztet, a sütőport, a tejet, és így csomómentesre keverem, majd beleforgatom a habot. Ezt követően a kivajazott tepsibe fektetem a tésztát, rárakosgatom az almákat, és megkenem a tetejüket bőségesen baracklekvárral. Kb. 40 perc alatt készre sütöm 180 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.