Elkészítés: A szalonnát, a zöldségeket és a vöröshagymát apróra vágjuk. A vajat serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a szalonnadarabkákat, és aranyszínűre pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldséget, majd kis lángon 8 percig pároljuk, közben megkeverjük. Hozzáadjuk a darált húst, az apróra vágott csirkemájat is. Felöntjük a húslevessel és a borral, beletesszük az áttört paradicsomot. Felforraljuk, majd lefedve, kis lángon, 2,5 órán keresztül lassan főzzük. Ha elpárologna a leve, aláöntünk még egy kevés húslevest. A kifőzött, leszűrt spagetti tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.