Elkészítés: A hagymát apróra vágva megpároljuk a gomba feldarabolt tönkjével és néhány szem felvágott gombafejjel, valamint 3 gerezd zúzott fokhagymával. Sózzuk, borsozzuk, kevés majorannát és kakukkfüvet szórunk rá. A maradék gombakalapokba 1/2 cikk fokhagymát teszünk, majd betekerjük külön-külön a bacon szeletekbe. A megpárolt hagymás-gombás alapot egy jénai tálba tesszük úgy, hogy a gomba leve ne kerüljön rá. Ráhelyezzük jó szorosan a baconba tekert gombafejeket, majd sűrűn megszórjuk a lereszelt füstölt sajttal. A tetejét kevés kakukkfűvel meghintjük. Kb. 20 percre sütőbe tesszük, majd frissen rozskenyérrel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.