Elkészítés: Alaposan összekeverünk 25 dkg réteslisztet egy fél sütőporral, egy fél citrom reszelt héjával, 22 dkg porcukorral, és a felét vajjal kikent tepsibe szórjuk. Burgonyanyomóval egyenletesen rányomunk 50 dkg tehéntúrót, meghintjük 10 dkg mazsolával, egy csomag vaníliás cukorral és reszelt citromhéjjal. Rászórjuk a maradék liszt-cukor keverékét, rátördelünk még 5 deka vajat, és az egészet meglocsoljuk 2 deci tejjel, amelyben simára kevertünk 2 egész tojást. Előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 35 percig sütjük. Akkor jó, ha a teteje szépen megpirult.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.