Elkészítés: A combot sóval és borssal bedörzsöljük. A gombát szükség szerint félbevágjuk, de ha aprók a gombafejek, hagyjuk egyben. A fokhagymát felaprítjuk, a vöröshagymát apróra kockázzuk.
A combot a felforrósított olajon minden oldalról megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a kétféle hagymát és a kakukkfűvet, és rövid ideig együtt pirítjuk. Felöntjük a levessel és a borral, felforraljuk, majd előmelegített sütőbe rakjuk.
Lefedve 200 fokon kb. 1 órát sütjük. Majd kitakarjuk, és még 30-35 perc
alatt ropogósra sütjük.
A felkarikázott sárgarépát és a zöldborsót forrásban levő, sós vízben puhára pároljuk.
A húst kivesszük, a pecsenyelevet sóval, borssal fűszerezzük.
A párolt zöldségeket lecsepegtetjük, majd hússal és a hagymás gombával tálra szedjük. Végül az egészet a pecsenyelével meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.