Elkészítés: Kevés olajon üvegesre dinszteljük a hagymát, a darált húst rátesszük, és fedő nélkül körülbelül 5 percig pároljuk. Ezután beletesszük az 1 evőkanál őrölt paprikát, felengedjük kevés vízzel, hogy a húst ellepje. Lassú tűzön főzzük készre. Ha nem elég színes, akkor piros aranyat keverünk hozzá, majd köményt és borsot, paprikát, fokhagymát és paradicsomot.
A makarónit sós vízben kifőzzük, leszűrjük egy tésztaszűrőben. Egy nagyobb méretű tálban a tésztát a hússal összekeverjük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.