Elkészítés:6 dl édes fehérbort összekeverünk 3 dl vízzel, belecsavarjuk 1 citrom levét, és a vékonyan lehántolt sárga héjával, egy darabka fahéjjal és 3-4 szegfűszeggel fűszerezve felforraljuk.
8 tojássárgáját 15 deka cukorral kikeverünk, és felhígítjuk 2 dl tejszínnel.
A forró bort vigyázva, nehogy összekapjon, rászűrjük. A tűzről levéve addig kevergetjük tovább, amíg
kissé besűrűsödik.
Ezután átszűrjük, és a megmosott, borba áztatott mazsolát beleszórjuk.
Hidegen és melegen is tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.