Elkészítés: A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, leszűrjük.
A mozzarellát lecsepegtetjük, kis kockákra vágjuk. A snidlinget megmossuk, lecsepegtetjük, apróra vágjuk.
A tejszínt beleöntjük egy edénybe, és felhevítjük. Az ételízesítőt hozzáadjuk, jól elkeverjük. A tésztát egy kivajazott tepsibe vagy hőálló tálba tesszük. A hámozott, darabolt paradicsomot elkeverjük a tejszínnel, és a tésztára öntjük.
A fagyos borsót, a mozzarella 2/3-át és a snidling 2/3-át rászórjuk, és jól összekeverjük. Sóval, borssal ízesítjük. A maradék mozzarellát is rászórjuk.
Előmelegített sütőben (alsó-felső sütésnél 200 fok, hőlégkeverés esetén 180 fok) kb. 20 perc alatt megsütjük. Tálalás előtt a maradék snidlinggel meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.