A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük.
A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy üvegtál tál aljára pakoljuk őket, majd a gesztenye masszát ráreszelünk.
A csokit gőz felett megolvasztjuk és elfelezzük.
Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen.
Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget, majd a felvert tejszínt rákenjük.
A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival meglocsoljuk.
Néhány órára hűtőbe tesszük amíg a piskóta megpuhul.
A receptet és a fotót Huszanke felhasználónk küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.