A tészta hozzávalóit összekeverjük, és mikrózható tortaformába öntjük. 600 Watton sütjük 6 percig, majd tányérra borítjuk, és visszatesszük még 3 percre. Rácson hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a túrókrémet: a túrót elkeverjük ízlés szerint por eritrittel, a citrom levével és reszelt héjával. Az almapektint elkeverjük egy kevés vízzel, és a túrókrémhez keverjük.
Ha a pitetészta kihűlt, rákenjük a túrókrémet, és reszelt citromhéjjal díszítjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük fogyasztás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.