Elkészítés: A tésztát összegyúrjuk, két részre osztjuk. Ha nagyon lágy, mehet bele még egy kis liszt. A töltelékhez a tojásfehérjét a cukorral habbá verjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Kinyújtjuk a tésztát, majd az egyik felét tepsibe tesszük, erre jön a töltelék, majd másik kinyújtott tészta. Vigyázni kell vele, mert nagyon nehéz kinyújtani a tésztát, és könnyen szakad. A süteményt előmelegített sütőben megsütjük, majd kihűtjük. Közben a krémhez a tojások sárgáját a pudinggal és a cukorral gőz fölött (kb. fél óra alatt) keményre főzzük. Ha kihűlt, kikeverjük a 18 dkg margarinnal, és a tészta tetejére simítjuk. A tetejére tejcsokis tortabevonót teszünk. (A tortabevonót 5 evőkanál étolajjal kell felolvasztani, akkor szép fényes lesz, és könnyen kezelhető). A süti időigényes, de nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.