Előkészítése: a pudingport előírás szerint elkészítem a tejjel, vaníliás cukorral és a konyak felével. A megmaradt brandyt, 1 dl tejet, cukrot és a kávét összeöntöm, majd a babapiskótákat egyenként megmártom benne, de ügyelek arra, hogy ne ázzanak el. (Egymás után kétszer is meg lehet mártani.) A tejszínből a habfix segítségével kemény habot verek. Egyik felét a pudinggal óvatosan összeforgatom.
Elkészítése: kapcsos, nagy tortaformába fektetem a vékony piskótalapot. (A megmaradt piskótát alufóliába csomagolom és a mélyhűtőbe teszem.) Belekenem a tejszínes puding felét, majd elhelyezem rajta a 12 darabokra tört nedves babapiskótát. Befedem a megmaradt pudinggal, végül rákenem a tejszínhab másik felét. Rászórom a csokoládéreszeléket és elhelyezem rajta a 16 db nedves babapiskótát. Kissé munkaigényes, bár nagyon dekoratív és nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.