Elkészítés: A bokkolit rózsáira szedjük, a vöröshagymát daraboljuk, a sajtot lereszeljük és félretesszük.
Vajon puhára pároljuk a brokkolit a
vöröshagymával és a fokhagymával. Ételízesítővel, fehérborssal, babérlevéllel ízesítjük. Felöntjük vízzel, puhára főzzük.
A babérlevelet kivesszük, botmixerrel összeturmixoljuk a levest. Újraforraljuk, beletesszük a reszelt sajtot, folyamatosan keverjük, míg a sajt elolvad.
Végül tejfölös habarást teszünk bele, szintén folyamatos keverés mellett. 2 perc múlva levehetjük a tűzről.
Tálaláskor apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük, és fokhagymás vagy natúr kenyérchipset kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.