Előkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, és héjában 1 liter 12 dkg tengeri sóval elkevert vízben puhára főzzük. A brokkolit rózsáira szedjük, és megmossuk.
Elkészítés: A brokkolit forró, az ételízesítővel elkevert vízbe tesszük, és kb. 8 percig főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és lecsepegtetjük. A snidlinget leöblítjük, apróra vágjuk. A burgonyát lecsepegtetjük, és kissé bevágjuk. A zöldségeket tányérra rendezzük, megszórjuk snidlinggel, és hollandi mártással leöntve tálaljuk. Grillezett, sült húsokhoz kitűnő köret. Más párolt zöldséggel is készíthetjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag mártással: 516 kcal
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.