Előkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, és héjában 1 liter 12 dkg tengeri sóval elkevert vízben puhára főzzük. A brokkolit rózsáira szedjük, és megmossuk.
Elkészítés: A brokkolit forró, az ételízesítővel elkevert vízbe tesszük, és kb. 8 percig főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és lecsepegtetjük. A snidlinget leöblítjük, apróra vágjuk. A burgonyát lecsepegtetjük, és kissé bevágjuk. A zöldségeket tányérra rendezzük, megszórjuk snidlinggel, és hollandi mártással leöntve tálaljuk. Grillezett, sült húsokhoz kitűnő köret. Más párolt zöldséggel is készíthetjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag mártással: 516 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.