Elkészítés: A brokkolit kevés vajon sóval, borssal, ételízesítővel puhára pároljuk. Villával összenyomkodjuk.
A tejből, 5 dkg vajból és a lisztből besamelt főzünk /vajas rántás, tejjel kiforralva/. A brokkolihoz adunk annyi besamelt, hogy kikeverve krémes állagú legyen.
A sajtot mikróban vagy forró vízben megolvasztjuk, hogy képlékeny legyen, majd alufólián téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük a krémmel és felgöngyöljük, mint a bejglit. Szorosan alufóliába tekerjük, és hűtőbe tesszük 1-2 órára szeletelés előtt.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.