Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, és vékony csíkokra metéljük. A brokkoli-rózsákat sós, forró vízben 5-8 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízben lehűtjük. A húst megmossuk, leszárítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. A rizst a csomagon olvasható utasítás szerint megpároljuk.
Elkészítés:
1. Felforrósítjuk az olajat, 2-3 percig pirítjuk benne a húst, majd kivesszük az edényből.
2. A visszamaradt olajon 4-5 percen át kíméletesen pirítjuk, a káposzta- és sárgarépacsíkokat, majd hozzáadjuk a hagymát, és visszatesszük a húst. Sózzuk, megszórjuk gyömbérrel és ízlés szerint erős paprikával. Beletesszük a brokkoli-rózsákat, a szóját, és 2-3 perc alatt összepároljuk. A tűzről levéve rászórjuk a szezámmagot és tálaljuk.
3. A körethez felmelegítjük az olajat, ráöntjük a felvert tojást és elkeverjük. Amikor a tojás szilárdulni kezd, belekeverjük a rizst, jól elkeverjük, ha kell, sózzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.