Elkészítés: A tészta hozzávalóiból jól nyújtható tésztát készítünk, két részre osztjuk, és tepsi hátán két lapot sütünk belőle.
A krémhez a pudingport a tejjel sűrűre főzzük, kihűtjük. A többi hozzávalót krémesre keverjük, majd ha a pudingos massza kihűlt, jól összedolgozzuk. A két lap közé töltjük a krém 3/4 részét, a megmaradt 1/4 résszel bevonjuk a süti tetejét.
Ezután a süti tetejét kirakosgatjuk készen kapható kerek piskóta tallérokkal. Tetejét olvasztott csokival csurgatjuk meg.
Egyszerűen elkészíthető, finom, mutatós sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.