Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a húst megsózzuk, kicsit állni hagyjuk. Közben a bundához a lisztet az egyik tojással, a margarinnal, csipetnyi sóval és kevés vízzel összegyúrjuk, fél órára hűtőbe rakjuk. A combokat vékonyan margarinozott sütőedényben egymás mellé fektetjük, tetejüket megkenjük margarinnal. Forró sütőben szép pirosra sütjük. A tésztát késfokvastagságúra nyújtjuk, és akkora darabokra vágjuk, hogy 1-1 combot be lehessen csomagolni vele. Sütőlemezre hejezzük a becsomagolt combokat, tetejüket a másik tojással megkenjük, és forró sütőben pirosra sütjük. Salátával kínáljuk, de adhatunk hozzá rizst vagy burgonyát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.