Elkészítés: A csirke- illetve pulykamellet diónyi darabokra vágod. Felaprózod a vöröshagymát és a fokhagymát, összekevered a hússal, sózod, borsozod, fűszerezed, és állni hagyod egy kicsit (legjobb pár órával főzés előtt megejteni ezt a műveletet). A tojásokból, lisztből és vízből sűrű palacsintatésztát keversz, majd a húsra öntöd, hogy pont ellepje. Olajat forrósítasz egy serpenyőben, egy kanállal kiemeled a tésztával bevont húsdarabokat, és az olajba csúsztatod. Aranybarnára sütöd a falatka mindkét oldalát. Salátával, rizzsel kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.