Elkészítés: A pulykát a sütés előtti este bedörzsöljük sóval, borssal és ételízesítővel, majd állni hagyjuk, hogy a só másnapig jól átjárja.
Sütés előtt megmossuk, magházától megszabadítjuk és feldaraboljuk a birsalmákat. A pulyka belsejébe töltjük a birsalma felét, majd a pulykát egy nagyobb római tálba vagy kacsasütő tálba tesszük, mellé dobjuk a maradék feldarabolt birsalmát, és aláöntünk egy kis vizet. 200 fokon sütjük a pulykát, amíg át nem sül, majd a végén leemeljük a fedőt, hogy szép pirosra süljön a bőre is. Köretnek rizst és a kisült birsalmát adjuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.