Helyezzük a burgonyát egy nagy fazékba. Öntsünk rá annyi hideg vizet, hogy kb 2,5 centivel ellepje. Közepesen nagy tűzön felforraljuk, majd addig főzzük, míg a burgonya a beleszúrt villáról könnyedén leesik (kb 20-28 percig). Öntsük le a vizet és hagyjuk kihűlni. Amikor megfelelően lehűlt, vágjuk félbe a burgonyákat. Egy nagy előkészítő edényben öntetté keverjük össze a majonézt, az ecetesuborkát, az uborkalevet, a mustárt, a sót és a borsot. A keverékhez óvatosan hozzáöntjük a burgonyát, a vöröshagymát és a tojást és óvatosan megforgatjuk, hogy mindenre jusson az öntetből. Megkóstoljuk, és ízlés szerint változtathatunk az ízesítésen. A salátát petrezselyemmel és pirospaprikával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.