1.
A kacsazsírt felolvasztjuk majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát és megdinszteljük
2.
Ha a hagyma elnyerte a kellő állagát hozzáadjuk a felcsíkozott kolozsvári szalonnát, a felkockázott sonkát, a szintén kockára vágott burgonyát, az aprított fokhagymát. Felöntjük a vízzel és takarék lángon, addig főzzük, míg a burgonya megpuhul.
3.
Ha a krumpli megpuhult, belekeverjük a levesbe a krémsajtot, végül hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Összeforraljuk és forrón, karikára vágott póréhagymával, aprított petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.