Elkészítés: 1. Megfőzzük a krumplikat a héjukban. Lehűtjük, meghámozzuk.
2. Aprítógépbe tesszük a krumplit, a tojást, a sajtot, a fokhagymaport, súzzuk és borsozzuk, simára dolgozzuk.
3. Kis golyókat formázunk a masszából, belemártjuk 1 felvert tojásba, majd megforgatjuk a zsemlemorzsában.
4. Forró olajban aranybarnára sütjük, majd papírtörlőre szedve felitatjuk a felesleges zsiradékot.
5. A joghurtot összekeverjük kis sóval és zúzott fokhagymával, majd a krumpligolyókhoz kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.