Előkészítés: A póréhagyma fehér részét négyfelé vágjuk. A burgonyát meghámozzuk és fél cm vastagságú karikákra vágjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Elkészítés: A burgonyát bő sós vízben a forrástól számítva 10 percig főzzük. Szűrőkanálban lecsepegtetjük és ugyanebben a vízben, ugyanennyi ideig főzzük a póréhagymát is. Téglalap formájú tűzálló tálat kikenünk kevés olajjal. Az alját befedjük a burgonyaszeletekkel, a tetején egy rétegben sorba rendezzük a pórédarabokat. A sajtot a besamelbe (vajon kevés lisztet pirítunk, felöntjük 2 dl tejjel, kiforraljuk-besűrítjük, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük), keverjük, borssal ízesítjük, majd ráöntjük a zöldségekre. Lefedjük alufóliával, 15 percig sütjük, majd azt eltávolítjuk, és 10 perc alatt megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.