A burgonyákat mossuk meg, és főzzük sós vízben kb. 25 percig. Hagyjuk kihűlni, majd tisztítsuk meg és negyedeljük fel mindent.
A hagymákat pucoljuk meg és szeleteljük fel nagyobb darabokra. A paprikákat mossuk meg és csumázzuk ki. A piros paprika egyik felét kockázzunk fel, a másikat szeleteljük csíkokra.
A fokhagymagerezdet tisztítsuk meg, majd törjük össze. Keverjük össze a felkockázott paprikával és a túróval. A mártást ízesítsük fekete borssal és sóval. Mindezt jól keverjük össze és tegyük a hűtőszekrénybe.
Egy tepsiben hevítsük fel az olajat, a hagymát pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a paprikát, a burgonyát és süssük további öt percig. Sóval és borssal ízesítsük.
Távolítsuk el az oregánó leveleit, majd aprítsuk fel. Szórjuk meg vele a paprikás-burgonyás keveréket, majd a paprikás mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.