A burgonyákat mossuk meg, és főzzük sós vízben kb. 25 percig. Hagyjuk kihűlni, majd tisztítsuk meg és negyedeljük fel mindent.
A hagymákat pucoljuk meg és szeleteljük fel nagyobb darabokra. A paprikákat mossuk meg és csumázzuk ki. A piros paprika egyik felét kockázzunk fel, a másikat szeleteljük csíkokra.
A fokhagymagerezdet tisztítsuk meg, majd törjük össze. Keverjük össze a felkockázott paprikával és a túróval. A mártást ízesítsük fekete borssal és sóval. Mindezt jól keverjük össze és tegyük a hűtőszekrénybe.
Egy tepsiben hevítsük fel az olajat, a hagymát pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a paprikát, a burgonyát és süssük további öt percig. Sóval és borssal ízesítsük.
Távolítsuk el az oregánó leveleit, majd aprítsuk fel. Szórjuk meg vele a paprikás-burgonyás keveréket, majd a paprikás mártással tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.