Elkészítés: A töltelékhez habbá verjük a tojásfehérjéket, a porcukrot 2-3 részletben hozzáadva tovább verjük. Beleforgatjuk a darált diót és a reszelt citromhéjat.
A szobahőmérsékletre felengedett tésztát kinyújtjuk, és kb. 12 db 10x12 cm-es darabra vágjuk, majd az édes lekvárral vékonyan megkenjük, a töltelékkel megtöltjük, feltekerjük. Tetejét tojással megkenjük, megszórjuk darált vagy durvára vágott dióval.
Forró /200 fokos/ sütőben megsütjük. Tálaláskor kakaós porcukorral megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.