A tojásokat ízesítsük a sóval, szerecsendióval, az őrölt borssal, majd keverjük alaposan össze.
A diót tegyük bele az aprítóba, és ízlés szerint aprítsuk fel. (késsel is felapríthatjuk, vagy le is darálhatjuk)
Ezután keverjük össze a liszttel.
A camembert először forgassuk bele a lisztbe, majd az ízesített tojásba. Ezután újra forgassuk bele a lisztbe, majd a tojásba. Végül pedig forgassuk bele a diós-lisztbe, majd tenyérrel óvatosan nyomkodjuk rá.
Az olajat forrósítsuk fel, majd helyezzük bele a bepanírozott sajtot, és pár perc alatt, mindkét oldalát süssük szép pirosra.(átfordítás közben vigyázzunk nehogy a sajt megsérüljön, mert akkor kifog folyni a panírból)
Ezután óvatosan vegyük ki az olajból, majd helyezzük törlőpapírra, hogy a felesleges olajat felszívja.
Az áfonyát tegyük fel főni a borral, a vízzel, a cukorral, a citromlével, a reszelt citromhéjjal, és a fűszerekkel. Kisebb lángon főzzük kb. 10 percig.
Az étkezési keményítőt keverjük simára a vízzel, majd állandó keverés mellett, csorgassuk az áfonyához. Ezután kevergetve 1-2 perc alatt sűrítsük be, majd hűtsük ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.