Elkészítés: Az omlós tésztához összegyúrom az alapanyagokat. Ha kész, fóliába csomagolva hűtőbe teszem, akár fél napra is.
A tésztát kiveszem a hűtőből, kicsit átdolgozom, hogy formázhatóvá váljon. Kinyújtom vékonyra. A habrolót betekerem alufóliával, a tésztából akkora darabokat vágok, hogy a habrolót körbeérje. Összenyomkodom, és szilikonnal bélelt tepsibe teszem. Forró sütőben rózsaszínre sütöm.
A megsült cannolliból kihúzzuk a habrolókat. A mascarponét és a sajtkrémet kikeverjük porcukorral, habzsákkal betöltjük a tésztarolókat. Másnapra megpuhul és isteni desszert lesz belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.