Elkészítése: A céklát bő, sós vízben kb. 25 percig főzzük. Ha megpuhult, leöntjük róla a vizet, hagyjuk kihűlni, majd meghámozzuk, és nyolc részre vágjuk. Az egyik narancs héját finoman lereszeljük, hozzáadjuk a borecetet, 1/8 l vizet, a cukrot és a szétnyomkodott koriandermagokat, majd az egészet felforraljuk. Forrás után közepes tűzön tovább főzzük még kb. 10 percig. A páclevet sóval, borssal ízesítjük, a céklára öntjük, és legalább 4 órán át hagyjuk benne állni. Mindkét narancsot vastagon meghámozzuk, hogy a fehér héját is eltávolítsuk. A gyümölcs húsát kivágjuk a hártyák közül, és a céklához keverjük. A camembert sajtot sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, megszórjuk a csíkokra vágott pisztáciával, és a sütőben 2-3 percig grillezzük. A megsült sajtot meglocsoljuk mézzel, és a céklasalátával együtt fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.