Elkészítése: A céklát bő, sós vízben kb. 25 percig főzzük. Ha megpuhult, leöntjük róla a vizet, hagyjuk kihűlni, majd meghámozzuk, és nyolc részre vágjuk. Az egyik narancs héját finoman lereszeljük, hozzáadjuk a borecetet, 1/8 l vizet, a cukrot és a szétnyomkodott koriandermagokat, majd az egészet felforraljuk. Forrás után közepes tűzön tovább főzzük még kb. 10 percig. A páclevet sóval, borssal ízesítjük, a céklára öntjük, és legalább 4 órán át hagyjuk benne állni. Mindkét narancsot vastagon meghámozzuk, hogy a fehér héját is eltávolítsuk. A gyümölcs húsát kivágjuk a hártyák közül, és a céklához keverjük. A camembert sajtot sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, megszórjuk a csíkokra vágott pisztáciával, és a sütőben 2-3 percig grillezzük. A megsült sajtot meglocsoljuk mézzel, és a céklasalátával együtt fogyasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.