Elkészítés: A babot alaposan megmosom, végeit lemetszem, egy jókora lábosban vizet forralok, sózom, majd beleszórom az előkészített babot. Frissen facsart citromlével ízesítem. 10-12 perc alatt roppanósra főzöm, majd azonnal jeges vízbe szórom, hogy ne veszítsen élénk színéből. Ha mélyhűtött zöldségből készül, a főzési idő kb. a felére csökken!
Közben elkészítem a salsát. Ehhez a paradicsomok héját kereszt alakban bemetszem, forrásban lévő vízbe mártom, meghámozom, majd kb. ½ cm-es kockákra vágom. Tálba halmozom. A szárított paradicsomokat vékony csíkokra szeletelem, a friss paradicsomhoz adom. Szójaszósszal (ha intenzívebb szójaszósz van a háztartásban, lehetséges, hogy kevesebb is elegendő), ecettel, olajjal és a fűszerekkel alaposan összekeverem a kétféle paradicsomot.
A zöldbabot leszűröm, tálra rendezem, ráhalmozom a paradicsomsalsát. Zöldséghámozó segítségével kis forgácsokat szelek a sajtból, ezzel hintem meg a salátát. Tálalás előtt finomra aprítom a friss bazsalikomleveleket, ezzel koronázom a fogást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.