Elkészítés: A piskótaalaphoz és a tekercshez a tojásfehérjéket habbá verjük a lassan hozzáadott cukorral. Majd hozzákeverjük a tojások sárgáját, és végül a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük, a tekercshez nagyobb méretű tepsit használjunk!
A piskótatekercset megkenjük a lekvárral, feltekerjük.
A krémhez felverjük a tejszínt, majd a 4
pohár joghurttal és a zselatinnal összekeverjük. A piskótalapra halmozzuk, elegyengetjük.
A piskótatekercset 1 cm széles darabokra felszeljük. A szeleteket a krém tetejére egymás mellé fektetjük, s még lekenhetjük baracklekvárral.
Dermedni hagyjuk pár órát, majd téglalap alakú darabokra szelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.