Elkészítés: Piskótatésztát készítünk tekercshez, amit megtöltünk őszibaracklekvárral. Feltekerjük, majd 1-2 cm vastagságúra vágjuk.
Fogunk egy nagy, félgömb alakú jénai tálat, és fóliával kibéleljük. Körberakjuk a piskótatekercs szeletekkel.
A pudingport a befőtt levével (és ha szükséges, akkor tejjel) megfőzzük.
A piskótatekercseket egy kevés kézmeleg pudinggal leöntjük. Beleszórunk egy kis kockázott őszibarackot, majd megismételjük a rétegezést a pudinggal addig, amíg az edény megtelik. A tetejét piskótaszeletekkel zárjuk. Ráhajtogatjuk a fóliát, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a fóliát kihajtogatjuk, és óvatosan felfordítjuk az edényt. Így bombaformát kapunk. A fóliát teljesen lehúzzuk a tésztáról, tortaként szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.