Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, a forgónál kettévágjuk, sózzuk.
Az olajat elkeverjük a szárnyas fűszerkeverékkel, a borssal, a korianderrel és az átnyomott fokhagymával. A combokat bedörzsöljük a fűszeres olajjal, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
A combokat tepsibe rakjuk, a tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, amíg a hús megpuhul.
Összekeverjük a chili és a szójaszószt. Levesszük a fóliát, a combokat megkenjük a chilis szójaszósszal, és szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.