Elkészítés: *Én a cigánypecsenyét tarjából szoktam készíteni. Kiklopfolom, besózom, megborsozom, majd az egyik oldalát lisztbe mártom. A serpenyőbe egy kevés olajat vagy zsírt teszek, felforrósítom, és a hús mind a két oldalát hirtelen pirosra sütöm. Kiveszem a húsokat, majd a serpenyőben maradt sűrű szafthoz öntök vizet. Egy kevés ételízesítőt, több gerezd (aki szereti jó sokat) fokhagymát összezúzok, beleteszem, majd visszateszem az elősütött húsokat. Fedő alatt, lassú tűzön párolom. Sűrű, finom szaftja lesz, amikorra elkészül. A tálalásnál pirospaprikába mártott, sült szalonna tarajokkal díszítem.*
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.