Elkészítés: A kicsontozott karajszeleteket kiklopfolom, majd picit megsózom. Ahány szelet karaj, annyi szalonnát vágok (körülbelül fél cm-es legyen). Bevagdalom, és teflon serpenyőbe teszem, majd megsütöm. Amikor kész, kirakom egy tányérra. A karajszeleteket picit megtörlöm, és beleteszem a szalonna zsírjába. Kis lángon mindkét oldalát megsütöm. Amikor kész, kiveszem a húst egy tányérra, a szalonna zsírját összekeverem a fokhagymával (vagy a fokhagymakrémmel), majd a húsra kenem. Utána rárakom a kisütött szalonnát. Sült krumplival tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.