Elkészítés: Az apróra vágott sonkahagymát olajon üvegesre piritom, ráteszem a hússzeleteket, megforgatom, majd kevés sörrel felöntöm. Belerakom a mustárt és a citromfüvet. Felöntöm a maradék sörrel. Fedő alatt lassú tüzön puhára főzöm. Ha kevés a folyadék, kevés vízzel pótolom.
Behabarom a tejszínnel és a liszttel úgy, hogy az eredeti léből szedek vissza a habaróedénybe, és úgy öntöm a húshoz. Végezetül a kevéske fokhagymakrémet is belekeverem. Addig forralom, amíg a liszt is megfő benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.