Elkészítés: Az omlós tésztához a hideg vajat nagylyukú reszelőn belereszeljük az átszitált lisztbe, így nem maradnak majd csomók a tésztában. Belerakjuk a többi hozzávalót is, és összegyúrjuk. Ha nagyon meglágyulna a tésztában a vaj, rakjuk a hűtőbe 1 órára. Ha elég gyorsak voltunk, azonnal nyújthatjuk, és vajazott, cakkos szélű formába (26 cm-es) nyomkodjuk, sütőpapírt teszünk rá, és valamilyen olcsó hüvelyessel kitöltjük. Előmelegített sütőben 170 fokon 18 percig sütjük. A sütő hőmérsékletét 140 fokra mérsékeljük.
Eltávolítjuk a hüvelyest és a papírt, egy kenőkéssel levagdossuk a széléről a túllógó tésztamaradékokat (fontos, hogy utólag tegyük ezt, és ne sütés előtt), majd hagyjuk kihűlni a tésztát.
Addig a krémhez valókat kikeverjük, a kihűlt tésztára öntjük, majd visszatesszük a sütőbe, és 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.