Elkészítés: A tésztához valókat összekeverjük, a mini muffinformákat kikenjük, háromnegyedig feltöltjük a masszával. 180 fokon 20-25 perc alatt megsütjük őket.
Közben a citromos krémhez valókat egy habüstben összekeverjük, gyöngyöző víz fölé tesszük, folyamatos kevergetés mellett besűrítjük. A tűzről levéve belekeverjük a hideg margarint.
A fahéjas krémhez valókat kemény habbá verjük.
Amikor a tészta kihűlt, késsel kis lyukakat vágunk a tetejébe, kiskanállal beleadagoljuk a citromos krémet. A fahéjas habot csillagcsöves habzsákba tesszük, kidíszítjük a tetejét. Végül cukorgyöngyökkel megszórjuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.