Elkészítés: Egy mély tálban konyhai robotgéppel összekeverjük a hozzávalókat, majd lisztes kézzel jól átgyúrjuk. (Ha picit ragad a tészta, szórjuk meg egy kevés liszttel, hogy kellemesen formálható anyagot kapjunk). Lisztezett deszkán kb. 48-52 darabra vágjuk, és rudakat sodrunk, majd különféle alakzatokat formálunk a tésztából. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, majd előmelegített sütőben 17 fokon 12-15 perc alatt készre sütjük a kekszeket. A tepsiből külön tálra tesszük, kihűtjük, majd porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.