Elkészítés: A lisztet, a sütőport és a sót összekeverjük. 1 egész tojást, a vaníliáscukrot, a margarint, a szaharint és a túrót hozzáadjuk. A tésztát jól összegyúrjuk, majd a tálat letakarjuk, és legalább 1 órát a hűtőszekrényben pihentetjük. A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. Egy lábosban 2,5 dl vizet melegítünk, és beletesszük az egyik citrom lereszelt héját. Egy tálban összekeverünk 2 tojássárgáját, a fahéjat, 4 teáskanál szaharint és a 2 citrom levét. A keveréket hozzáadjuk a meleg vízhez, és folyamatos kevergetés mellett kis lángon összefőzzük. A tűzről levesszük, a csokoládékrémet hozzáadjuk.
A tésztaalapot egy tortaformába öntjük és 20 percig sütjük. A tojások fehérjét 2 teáskanál szacharinnal és egy csipetnyi sóval habbá verjük, hozzáadjuk az elkészített krémhez, majd az egészet tortanyomóval a tésztaalapra nyomjuk. Még 10 percig együtt tovább sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.